Type Here to Get Search Results !

Παράταση στην αγωνία, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1 και ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-0

Χωρίς νικητή έληξαν τα δύο μεγάλα ματς της 8ης αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1 το βράδυ της Τετάρτης (3/5/2023).

Κι αυτό καθώς ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον αδιάφορο Ολυμπιακό, ο οποίος απέσπασε 0-0 μέσα στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Έτσι η αγωνία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρατείνεται, αφού «πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι» είναι στην κορυφή μαζί με 77, αν και το «τριφύλλι» διατηρεί το πλεονέκτημα για τον τίτλο στην ισοβαθμία, λόγω του ότι τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια της σεζόν. 

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 9’ με τον Μαντσίνι, αλλά ισοφαρίσθηκε στο 60’ με τον Μπράτον, ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σένκεφελντ στο 84’. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (86’ Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74’ Κλέινχεϊσλερ), Μαντσίνι (86’ Παλάσιος), Ιωαννίδης, Σπόραρ (62’ Ρούμπεν). 

ΠΑΟΚ (Ραβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (82’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες. Ντάντας (71’ Σβαμπ), Φ. Σοάρες, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (82’ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28’ λ.τρ. Τόμας).  

Στη δε Νέα Φιλαδέλφεια ΑΕΚ και Ολυμπιακός είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά γκολ δεν μπήκε (η Ένωση πίεσε στο τέλος) με τους «ερυθρόλευκους» έτσι να κρατούν το +3 από τον ΠΑΟΚ ως προς την 3η θέση με 67 βαθμούς. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Μοχαμάντι (81' Φερνάντες), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Γιόνσον (60' Πινέδα), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (81' Ελίασον), Άμραμπατ (90+3 Ζίνι)- Τσούμπερ (60' Μάνταλος), Λιβάι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Τζολάκης - Ροντινέι, Σωκράτης, Μπα (46' Ντόι), Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Χουάνγκ (89' Βρουσάι), Σαμασέκου (76' Κασάμι)- Φορτούνης, Μπιέλ (64' Μασούρας), Μπακαμπού (76' Ελ Αραμπί).

Στο τρίτο ματς της βραδιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Ευρώπη κερδίζοντας με 4-2 τον ΝΠΣ Βόλο. 

Πάλμα στο 3’ και στο 44’, Γκρέι στο 56’ και Γκαρσία στο 74’ σκόραραν για τους Θεσσαλονικείς εν αντιθέσει με τους Τάχατος στο 50’ και Άλχο στο 59’ για τους φιλοξενούμενους.

Έτσι οι «κίτρινοι» με 50 πόντους είναι στο +10 από τους Θεσσαλούς…

ΕΠΟΜΕΝΗ (9η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ πλέι οφ

Κυριακή 7/5/2023 - 20.00

Άρης - ΑΕΚ

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.