Type Here to Get Search Results !

Πολύ σημαντική για το μέλλον της ΠΑΕ Παναχαϊκη η σημερινή μέρα

Πολύ σημαντική για το μέλλον της ΠΑΕ Παναχαϊκη τη φετινή χρονιά φαίνεται πως είναι η σημερινή μέρα, καθώς είναι προγραμματισμένα να γίνουν τα πιο κομβικά ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια (ή την προηγούμενη) μέρα βρέθηκε στην Πάτρα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Πέτρος Σταθάκης, ώστε να τρέξει και από εδώ τις εξελίξεις.
Σήμερα αναμένονται να είναι στην πόλη και ο νέος τεχνικός διευθυντής με τον νέο προπονητή της ομάδας, που όπως δηλώνουν και οι ίδιοι, αναμένεται και να ανακοινωθούν. Ενώ και στη δική τους περίπτωση μπορεί να βρίσκονται στην Πάτρα από χθες, ώστε να ολοκληρωθούν και τυπικά οι συμφωνίες που έχουν κάνει με τη διοίκηση της ομάδας.
Οριακή η κατάσταση στην ομάδα
Η πιο σημαντική σημερινή συνάντηση όμως είναι αυτή του Πέτρου Σταθάκη με τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, που έχουν μείνει έστω και τυπικά στο ρόστερ της ομάδας μέχρι και την 30η Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνονται τα συμβόλαια της σεζόν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ποδοσφαιριστές των «κοκκινόμαυρων» δεν είδαν ούτε την προηγούμενη εβδομάδα το… χρώμα του χρήματος, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει δεσμευτεί για την καταβολή περίπου δύο μηνιάτικων, λίγο κάτω από το μισό ποσό το οποίο οφείλεται στην πλειονότητα εξ αυτών.
Οι παίκτες όπως είναι λογικό έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται, γεγονός που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις διαπραγματεύσεις, αλλά αναμένονται άμεσα εξελίξεις και σε αυτόν τον τομέα.
Η άφιξη των Τσαλουχίδη και Γεωργιάδη

Εντωμεταξύ, σαν μέλη ήδη της Παναχαϊκής μιλάνε σε μέσα της Βορείου Ελλάδας το τελευταίο διάστημα οι Γιώτης Τσαλουχίδης και Κώστας Γεωργιάδης, που έρχονται για να ανακοινωθούν και να πιάσουν δουλειά στην Πάτρα.
Οι δύο άνδρες μιλάνε για οριστική συμφωνία με τους «κοκκινόμαυρους», της οποίας υπολείπονται μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθούν και αυτά θα γίνουν στις κατ’ ιδίαν τελικές επαφές. Όσο αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας, αυτός έχει ξεκινήσει και από τους δύο με μία λίστα παικτών και ζητημάτων, που θα παραδώσουν στον Πέτρο Σταθάκη, περιμένοντας και την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για τις παραμονές των παικτών του φετινού ρόστερ, για το οποίο έχουν κάνει και τις απαραίτητες εισηγήσεις.
Νέο -3 και δεσμεύσεις
Πάντως παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της διοίκησης, ούτε η έλευση των Τσαλουχίδη και Γεωργιάδη έχει γίνει τις προηγούμενες εβδομάδες, ούτε και η κατάθεση του διακανονισμού με τον Ρόκα, με συνέπεια η Παναχαϊκή να δεχθεί και επίσημα νέα αφαίρεση τριών βαθμών.
Μπορεί οι «κοκκινόμαυροι» πρακτικά να μην κινδυνεύουν και οι τρεις περιπτώσεις να είναι τυπικές, αλλά κανείς με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να αποκλείσει εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Βέβαια τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει οριακά και αναμένονται εξελίξεις και σε αυτές τις υποθέσεις μέχρι την Τετάρτη.

Πηγή: matchnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.