Type Here to Get Search Results !

Tάτσης ή Ανδράλας για Πανιώνιο!

Θέμα ScorerNews 24: Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να δώσει την μάχη του για 4η χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με στόχο να καταφέρει να επιστρέψει επιτέλους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Φέτος, στην ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει μπει νέα διοικούσα επιτροπή, η οποία και θέλει να καταφέρει όσα δεν έγιναν τις τρεις προηγούμενες χρονιές. 

Πρώτο μέλημα των "κυανέρυθρων" είναι να κλείσουν άμεσα το θέμα του προπονητή. Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Περικλή Παπαπαναγή ο Πανιώνιος έχει μείνει... ακέφαλος στην τεχνική του ηγεσία και πρέπει άμεσα να βρεθεί ο εκλεκτός για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο είναι οι προπονητής που αρέσουν ιδιαίτερα στη Νέα Σμύρνη και εν εξ΄αυτών αναμένεται να κάτσει στον πάγκο του συλλόγου τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Πάρη Ανδράλα και τον Γιάννη Τάτση. Δύο προπονητές που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκαν στην Super League 2, ο πρώτος σε Διαγόρα - Προοδευτική και ο δεύτερος στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αυτοί οι δύο προπονητές, λοιπόν, φαίνεται να αποτελούν προτεραιότητα για την διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου και λογικά σύντομα θα υπάρξουν επίσημες εξελίξεις και θα γίνει γνωστό ποιος τελικά θα αναλάβει τον Ιστορικό Πανιώνιο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.