Type Here to Get Search Results !

Eυκολη «τριάρα» ο Παναθηναϊκός και τώρα... Mπράγκα!

Καλή αρχή στο πρωτάθλημα έκανε ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας με 3-0 τον Βόλο στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, αφού το ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο είχε αναβληθεί πριν από μία εβδομάδα.

Το επιπλέον θετικό για τους «πράσινους» ήταν πως ανταποκρίθηκαν, παρά τις επτά αλλαγές στο σχήμα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Μπράγκα και ταυτόχρονα αυτή η νίκη τους δίνει ηρεμία εν όψει της ρεβάνς με τους Πορτογάλους μπροστά στο μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Το σκορ άνοιξε για το «τριφύλλι» ο Τσέριν στο 11’, το 2-0 έγραψε ο Ιωαννίδης στο 37’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βέρμπιτς στο 74’. 

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε δύο λιτές ανακοινώσεις με αφορμή τη διαιτησία κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και της COSMOTE! Η αφορμή ήταν μια ανύπαρκτη κίτρινη που έδειξε ο ρέφερι Διαμαντόπουλος σε «καθαρό» κόψιμο του Σένκεφελντ πάνω στον Μωραΐτη, αλλά και ο σχολιασμός του τηλεοπτικού σταθμού, που είχε τη μετάδοση…

Έτσι οι «πράσινοι» επισήμως αρχικά τοποθετήθηκαν λέγοντας «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ» για να ακολουθήσει η δεύτερη ανακοίνωση κατά του συνδρομητικού καναλιού: «Ευχαριστούμε την COSMOTE που λογόκρινε την ανακοίνωσή μας». 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70' Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (46' Αράο), Τσέριν, Παλάσιος (46' Αϊτόρ), Μπερνάρ (82' Τζούριτσιτς), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (58' Σπόραρ).

Έμειναν στον πάγκο: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Μαντσίνι, Βιλένα.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67' Κίτσος), Τσοκάνης (81' Μεταξάς), Γκλάβτσιτς (46' Μπαριέντος), Μαχαίρας (67' Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ (46' Μωραϊτης).

Έμειναν στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Τριανταφύλλου.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ψαρρής (Ζακύνθου).

4ος διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων).

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου).

 

Εύκολα οι Αρκάδες

Στο άλλο από τα νωρίς ματς του Σαββάτου στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εντός έδρας με 3-0 τον ΟΦΗ. 

Η άνετη επικράτηση των Αρκάδων ήταν δίκαιη και ήρθε με τα τέρματα των Μπαρτόλο στο 14’, Μιριτέλο στο 21’ και Καλτσά στο 90’+6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.