Type Here to Get Search Results !

Eπιλογή του Ρούπτσου ο Αντώνης Νικοπολίδης στον Πανιώνιo

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες ο Αντώνης Νικοπολίδης θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Οι "κυανέρυθροι" αποχαιρέτησαν και επίσημα τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Κώστα Γεωργιάδη και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον 53χρονο τεχνικό στην ομάδα τους.

Ο Νικοπολίδης, ο οποίος έχει δουλέψει κυρίως στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα και στις Ακαδημίες, αλλά και στην Εθνική Ελπίδων ως πρώτος προπονητής, αποτελεί επιλογή του νέου επενδυτή της ΠΑΕ Πανιώνιος Κώστα Ρούπτσου.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του Έλληνα coach, ενώ τον γνωρίζει και προσωπικά αφού είχαν ήδη μία συνεργασία μέσα από τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Ποιος είναι ο Ρούπτσος 

Γεννημένος το 1973 στην Αθήνα ο Κώστας Ρούπτσος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ξεκίνησε την δράση του στον χώρο του επιχειρείν το 2000, ιδρύοντας την INDIGITAL Α.E., στην οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Την πρώτη δεκαετία της λειτουργίας της, η INDIGITAL Α.Ε. ως εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού και εφαρμογών επικεντρώθηκε σε τεχνολογίες συλλογής διαχείρισης ανοιχτών πληροφοριών, αναπτύσσοντας την πλατφόρμα ηλεκτρονικής αποδελτίωσης innews, η οποία είναι πλέον η μεγαλύτερη πλατφόρμα media monitoring σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα από αυτή την πορεία απέκτησε εξειδίκευση σε τεχνολογίες όπως η συλλογή και διαχείριση μεγάλου όγκου κειμένων και οπτικοακουστικών αρχείων, ψηφιοποίησης, OCR, speech recognition και work flow management.

Από το 2010 και έπειτα η INDIGITAL Α.Ε. επέκτεινε τις δραστηριότητες της επενδύοντας σε τομείς όπως η διαχείριση εγγράφων με ψηφιακές υπογραφές, οι ψηφιακές εφαρμογές στον Αθλητισμό, η παραγωγή περιεχομένου τρισδιάστατων εφαρμογών και Virtual Reality, η ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικού εισιτηρίου και σε λύσεις με εξειδικευμένες πλατφόρμες και υπηρεσίες στο digital marketing.

Το ποδοσφαιρικό παρελθόν

Η InDigital και ο Κώστας Ρούπτσος έφεραν το περιβόητο VAR (Video Assistant Referee) στην Ελλάδα, καθώς ήταν εκείνη η εταιρεία που σε συνεργασία με την Medialuso είχαν αναλάβει να υλοποιήσουν το έργο με την ονομασία: «Ψηφιακός μετασχηματισμός ελληνικού ποδοσφαίρου με σύγχρονα ψηφιακά μέσα ΤΠΕ».

Εκτός αυτού ο Κώστας Ρούπτσος και η InDigital είχαν αναλάβει και ένα μεγάλο μέρος για τα έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια για την ψηφιακή «επανάσταση» του Δημοσίου, την διαδικτυακή πύλη Gov.gr, δηλαδή.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας ωστόσο δεν είναι άγνωστος, τουλάχιστον στον χώρο του αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού από το 2022 είναι επικεφαλής του ανδρικού τμήματος του Κενταύρου Βριλησσίων. Μάλιστα στο παρελθόν έχει καθίσει και στον πάγκο του Νεοπεντελικού, αλλά και της ΑΕ Χαλανδρίου. Σημειώνεται ότι σε όσες ομάδες εργάστηκε, τα bugdet και τα συμβόλαια που προσέφεραν «εκτοξεύονταν» για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου...

Επίσης για πάνω από δύο δεκαετίες ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο σάλας, έχοντας μάλιστα το 2021 οδηγήσει την ομάδα του Δούκα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ πριν από μερικά χρόνια υπήρξε προπονητής της ομάδας Beach Soccer «Άτλας».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.