Type Here to Get Search Results !

Kυπελλούχος Ηρακλείου ο Αλμυρός

Ο Αλμυρός επικράτησε με 2-0 του ΠΟΑ στο Αρκαλοχώρι, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και κατέκτησε το κύπελλο Ηρακλείου για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Αλμυρός το έκανε ξανά και κέρδισε τον ΠΟΑ στον τελικό του κυπέλλου Ηρακλείου, κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη φορά μέσα στα τρία τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Γαζίου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, καταφέρνοντας να πετύχει δύο γκολ σε σημαντικά χρονικά σημεία και πήρε το κύπελλο, με την ομάδα να αναδεικνύεται νικήτρια στο 3ο Final Four του κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αλμυρό να μπαίνει καλύτερα και να ψάχνει το γκολ, κερδίζοντας μάλιστα αρκετά κόρνερ στα πρώτα λεπτά. Μετά από τα πρώτα λεπτά 10’ στο παιχνίδι υπήρξαν πολλές μονομαχίες με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν πολύ και να μην καταφέρνουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές. Στο 38’ ο Αλμυρός δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Σουρνάκη να μπαίνει στην περιοχή του ΠΟΑ, να κάνει το σουτ ανάμεσα σε τρεις παίκτες και τον Καβουσάκη να μπλοκάρει. Η ομάδα του Γαζίου ήταν πιο δραστήρια στο πρώτο μέρος του αγώνα, φτάνοντας αρκετές φορές στην περιοχή του ΠΟΑ, αλλά και γύρω από αυτήν, και τελικά κατάφερε σε ένα κρίσιμο σημείο να πάρει το προβάδισμα.

Στο 45’ και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει για το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Αλμυρός έκανε το 1-0 με την κεφαλιά του Αγαπάκη που πρόλαβε τον Καβουσάκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΑ έψαξε έντονα το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας μία πολύ καλή ευκαιρία για το 1-1 στο 52’ με τον Χανιωτάκη να αποκρούει το τελείωμα του Παχή. Στη συνέχεια όμως ο Αλμυρός πήρε εκ νέου την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων ζητώντας πέναλτι στο 59’ σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Καβουσάκη και τον Πιερτζιακόμι. Η ομάδα του Γαζίου βρήκε τελικά και δεύτερο γκολ, κάνοντας το 2-0 στο 67’, με τον Πιερτζιάκομι να περνάει τον Καβουσάκη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.

Από εκεί και πέρα και οι δύο είχαν καλές στιγμές όμως το σκορ δεν άλλαξε με το κύπελλο να καταλήγει στο Γάζι.

Αλμυρός (Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Ενγκουέμ, Βουϊδασκης, Κοντογιάννης, Πιερτζιάκομι, Σουρνακης, Κέρι, Πακιουφάκης.

ΠΟΑ (Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Χαρίτος, Αργκιλέσι, Βοργιάς, Ζέλιος, Κερμενιδης, Νύκταρης, Παχής, Χατζηανδρέου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.