Type Here to Get Search Results !

O πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημάτο, η ομάδα που θα κερδίσει το ελληνικό πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο εκπρόσωπος της UEFA αναλύει τις πιθανότητες των ομάδων που αγωνίζονται για τον τίτλο, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν καλύτερες πιθανότητες λόγω υψηλού βαθμολογικού συντελεστή.

Ο Δημάτος εξηγεί ότι ανεξάρτητα από την ομάδα που κερδίσει το πρωτάθλημα, αυτή θα ξεκινήσει την πορεία της στο Champions League του επόμενου καλοκαιριού. Το μαθηματικό πλάνο περιλαμβάνει τη θέση του πρωταθλητή Ελλάδας στον δεύτερο προκριματικό γύρο και την αντιμετώπιση του πρώτου αντιπάλου στις 19 Ιουνίου.

Με τις ήδη κατακτηθείσες θέσεις από την Ουκρανία και την Κροατία, οι ελληνικές ομάδες θα πάρουν το εισιτήριό τους από τα εθνικά πρωταθλήματα. Η διαφορά στο επίπεδο αντίστοιχα θα επηρεάσει το πώς θα πορευτούν στις κληρώσεις για την είσοδό τους στο νέο League Stage της διοργάνωσης.

Συνοψίζοντας, ο πρωταθλητής Ελλάδας με τις προκρίσεις του μπορεί να συμμετέχει στο Conference League, Europa League και Champions League, ανοίγοντας την προοπτική για μια πιθανή επιστροφή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από τρία χρόνια.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.