Type Here to Get Search Results !

Θέλει δύο από τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία για τον Aτρόμητο!

Ο Πάμπλο Γκαρσία διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στα θέματα που άπτονται του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ατρομήτου.

Ο Ουρουγουανός κόουτς έχει στην μεταγραφική ατζέντα του κι ονόματα παικτών τους οποίους γνωρίζει σαν την…παλάμη του μέσω της μεταξύ τουτς συνεργασίας στο πρόσφατο παρελθόν.

Εκτός από τον 24χρονο αμυντικό μέσα από την Μπουρκίνα Φάσο, Ισμαϊλα Ουεντραόγκο που είχε την περασμένη σεζόν (2023-24) υπό τις οδηγίες του στον Πανσερραϊκό, ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου έβαλε στο μεταγραφικό…σημάδι δύο ακόμα δικά του παιδιά.

Ο λόγος για τους Χάρη Τσιγγάρα και Λευτέρη Λύρατζη, με τον Ατρόμητο να είναι σε μεταγραφική ετοιμότητα για να τους φέρει πακέτο στη δυτική όχθη.

Ο Τσιγγάρας έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και κοιτάει προς την πόρτα της εξόδου ψάχνοντας και στο εξωτερικό για νέο κλαμπ.

Ο Λύρατζης αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο έπειτα από τη συμφωνία των Αρκάδων με τον Νικολάι Άλχο (δεξί μπακ) κι από την στιγμή που κόλλησαν οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για τον τερματοφύλακα, Αντώνη Τσιφτσή, κατά τα φαινόμενα δεν έχει μέλλον στον Μοριά κι ενώ τα δικαιώματά του παραμένουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκαρσία που είχε υπό τη δούλεψή του τους δύο παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά στη β΄ομάδα του συλλόγου, έχει εισηγηθεί την μεταγραφή τους στον Ατρόμητο και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

πηγή: sdna

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.