Type Here to Get Search Results !

O Mάναλης και οι... μνηστήρες!

Ο Γιώργος Μάναλης με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα ομάδων της Super League 2.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε γεμάτη χρονιά στα Χανιά, ήδη σκέφτεται τη συνέχεια της καριέρας του.

Ομάδες όπως η ΑΕΛ και η Καλαμάτα θέλουν να τον κάνουν δικό τους, ενώ στο παιχνίδι είναι και τα Χανιά που θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Μάλιστα, σενάρια θέλουν και τον Πανιώνιο να εξετάζει την περλιπτωση του.

Ο Γιώργος Μάναλης γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Κορυδαλλού. Το 2014 μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιώς, για να ακολουθήσει ο Ιωνικός Νικαίας το 2019 όταν και πήρε την άνοδο στην Football League, ενώ μαζί του πανηγύρισε δυο ανόδους σε Super League 2 το 2020 και σε Super League 1 το 2021, έχοντας σημαντική συνεισφορά σε όλη την πορεία του Ιωνικού μέχρι τα μεγάλα σαλόνια.

Συνολικά με την φανέλα του Ιωνικού ο Γιώργος Μάναλης τα τρία τελευταία χρόνια, μέτρησε 73 εμφανίσεις με 11 γκολ και 5 ασίστ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στα Χανιά και στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου είχε 59 συμμετοχές, 32 γκολ και 5 ασίστ.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.